ارتباط بین ابتلا به دیابت و غذاهای فرآوری شده

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75824
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مطالعات اخیر نشان می دهند که افرادي که مقادير زيادي غذاهاي فرآوري شده و کم فيبر مصرف مي‌کنند، در معرض خطر بالاتر ابتلا به ديابت نوع 2 قرار دارند؛
    دليل اين امر آن است که غذاهاي فرآوري شده، قندخون را به سرعت به مقدار زيادي بالا مي‌برند.

    #99447
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس و آکسفورد طی یک بررسی 24 مطالعه شامل 125 هزار فرد بزرگسال را تجزیه تحلیل کردند ، این پژوهشگران با بررسی عادات غذایی شرکت کننده ها به تعیین ارتباط مصرف مواد غذایی با نمایه گلایسمی بالا مثل نان سفید و سیب زمینی و خطر ابتلا به دیابت پرداختند.
    نتایج نشان داد به ازاء هر 100 گرم قندهای ساده بیشتر در هر 2000 کیلو کالری در روز، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 تا 45% افزایش میابد.
    غذاهای با نمایه گلایسمی پایین شامل ماهی، گوشت، میوه ها و سبزیجات با فیبر بالا، آجیل، پنیر و سایر محصولات لبنی، برنج قهوه ای و سایر غلات تصفیه نشده هستند

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.