نتیجه آخرین تحقیقات پژوهشگران کره جنوبی نشان داده است، افرادی که از مصرف صبحانه پرهیز میکنند تا 43 درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.
بر اساس یافتههای محققان، اولین واکنش بدن به عدم دریافت مواد غذایی، ترشح هورمون استرس است؛ پژوهشگران کره جنوبی با مطالعه بر روی 200 هزار نفر از چندین کشور مختلف دریافتند، از هر 6 نفر یک نفر 5 روز هفته، صبحانه مصرف نمیکند و وقتی سن آنها بالاتر میرود به خوردن این وعده غذایی بیمیلتر میشوند.
نتایج مطالعات همچنین نشان میدهد آن دسته از افرادی که صبحانه میل نمیکنند بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع دو در مقایسه با دیگران هستند.
بر اساس یافتههای جدید، کسانی که هر روز صبحانه میل میکنند کمتر به بیماریهای قلبی مبتلا میشوند. نتایج یک تحقیق در این زمینه وجود دارد که نشان میدهد پرهیز از خوردن صبحانه با فشار خون بالا، مقاومت نسبت به انسولین و همچنین قند خون بالا همراه است.