اثر روی در آرتروز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84633
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    اخیراً محققان به این نتیجه رسیده‌اند که داشتن تغذیه‌ی سرشار از زینک (روی) می‌تواند منشأ دردهای آرتروزی باشد. برای همین باید از مصرف زیاد غذاهای دریایی، مرغ، گوشت قرمز و حتی کاکائو بپرهیزید.
    نتایج پژوهش‌های محققان کره‌ای نشان می‌دهد دریافت زیاد زینک(روی) می‌تواند باعث افزایش دردهای آرتروز شود.
    محققان غضروف‌های بیماران و موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به آرتروز را بررسی کرده و مشاهده کردند که میزان پروتئین ZIP8 در غشای سلول‌های غضروف این افراد به طور غیرطبیعی بالاست. این پروتئین وظیفه‌ی انتقال زینک به داخل سلول‌ها را بر عهده دارد. زمانی که میزان مصرف زینک(روی) بیش از اندازه می‌شود این پروتئین باعث فعال شدن پروتئین دیگری به نام MTF1 می‌شود. تولید این پروتئین هم باعث آسیب بافت‌های غضروفی می‌شود.
    به عقیده‌ی جانگ سویشان، سرپرست گروه پژوهشی، کاهش موضعی زینک یا جلوگیری از عملکرد پروتئین‌های ذکر شده در بافت غضروف‌ها می‌تواند در جهت درمان آرتروز موثر عمل کند.
    توجه داشته باشید که زینک به طور طبیعی در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، گوشت قرمز، مرغ یا حتی شکلات وجود دارد. به عقیده‌ی این محققان کاهش مصرف این مواد غذایی می‌تواند به کاهش دردهای روماتیسمی کمک کند.
    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.