-
نویسندهنوشتهها
-
۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۱۱:۰۰ #70217matinمشارکت کننده
شاید بتوان جالب ترین و برجسته ترین نتایج این پدیده را در گزارش نشریه پزشکی “تغذیه و محیط زیست” در سال 1997 یافت.
در این مطالعه محققین به بررسی تبهکاران 13 تا 17 ساله در یکی از زندانیان آمریکا پرداختند.نتایج این مطالعه حاکی از آن بود که بسیاری ازپسر بچه ها با کمبود برخی مواد غذایی خاص روبه رو بوده اند.
بطور متوسط ،آنها تنها63 درصد آهن،64 درصد منیزیم،39درصد روی و 39 درصد ویتامین B12 مورد نیاز خود را مصرف کرده بودند.
آنها سپس به مشاوره با زندانیان درباره نحوه بهبود رژیم غذایی شان پرداختند.
نتایج این مشاوره حکایت از آن داشت که میزان جرم در گروه شاهد 56درصد و در گروه آزمایشی 80 درصد کاهش داشته است.همچنین مشخص شده که زندانیان گروه شاهد که از بهبود رژیم غذایی خود امتناع ورزیدند،هیچ کاهشی در میزان جرایمشان مشاهده
نشد.۱۲ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۲:۵۲ #97302madjdمدیرکلبسیار جالب و مهیج بود
غذاهاي آرام بخش:
مصرف كربوهيدراتها بدون پروتئين اثر آرام بخشي دارد. ميزان آرام بخشي كربوهيدراتها به ميزان مصرف و زمان مصرف آنها بستگي دارد. كربوهيدراتهاي با شاخص گليسميك پايين موجب افزايش آرامش با حداقل اثر خواب آلودگي و حالت رخوت ميگردند: گندم سياه كامل، سيب زميني شيرين، آلو و اسفناج. غذاهاي داراي شاخص گليسميك بالا (افزايش سريع قند خون) حداكثر توليد سروتونين را موجب ميگردند: نان سفيد، شكر، برنج، شيريني جات، سيب زميني پخته،ماکارونی.
غذاهاي افزايش دهنده هوش و زيركي: تخم مرغ، جگر، گوشت قرمز حاوي CHOLINE بوده كه سبب افزايش عملكرد حافظه ميگردند.
مواد غذايي افزايش دهنده انرژي: شير سويا، سيب، ماست و پرتغال غذاهاي كند هضم بوده و منبع انرژي پايدار و يكنواختي را فراهم مي آورند.
مواد غذايي نشاط آور:
غذاهاي حاوي ويتامين B12 و امگا 3 از بروز افسردگي پيشگيري بعمل مي آورند. امگا 3 سطح سروتونين را افزايش ميدهد. موز نيز حاوي ويتامين B6 بوده و سطح سروتونين را افزايش ميدهد. مصرف الكل و قرصهاي ضد بارداري ذخيره ويتامين B6 را شديدا كاهش ميدهند. جگر مرغ نيز سرشار از اسيد فوليك بوده كه سروتونين خون را افزايش ميدهد.
۱۲ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۲۲:۳۹ #97308matinمشارکت کنندهممنون از حسن توجه شما و ارسال مطلب مکمل .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.