نتایج یک پژوهش بینالمللی نشان میدهد افرادی که گوشت قرمز زیادی مصرف میکنند یعنی به طور مرتب بیش از 160 گرم در روز گوشت قرمز میخورند به میزان 33 درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان کولورکتال قرار میگیرند. دلیل آن وجود آهن و مواد نگهدارنده میباشد. مواد نگهدارنده باعث بروز ترکیبات سرطانزایی در دستگاه گوارش میشود. آهن هِم به نوبهی خود میتواند باعث بروز عکسالعملهای شیمیایی به نام فانتون (بست آهنی) و تولید رادیکالهای آزاد میشود. سازمانهای جهانی توصیه میکنند که مصرف گوشت قرمز (گوشت گاو، گوساله) نباید بیش از 300 تا 500 گرم در هفته باشد. بهتر است مصرف ماهی و گوشت مرغ در الویت باشد. زمانی مصرف گوشت قرمز خطرساز میشود که در مصرف آن زیادهروی کرده باشید.