آیا گوشت قرمز سرطان‌زا است؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76354
    e.amini
    مشارکت کننده

    نتایج یک پژوهش بین‌المللی نشان می‌دهد افرادی که گوشت قرمز زیادی مصرف می‌کنند یعنی به طور مرتب بیش از 160 گرم در روز گوشت قرمز می‌خورند به میزان 33 درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان کولورکتال قرار می‌گیرند. دلیل آن وجود آهن و مواد نگه‌دارنده می‌باشد. مواد نگه‌دارنده باعث بروز ترکیبات سرطان‌زایی در دستگاه گوارش می‌شود. آهن هِم به نوبه‌ی خود می‌تواند باعث بروز عکس‌العمل‌های شیمیایی به نام فانتون (بست آهنی) و تولید رادیکال‌های آزاد می‌شود. سازمان‌های جهانی توصیه می‌کنند که مصرف گوشت قرمز (گوشت گاو، گوساله) نباید بیش از 300 تا 500 گرم در هفته باشد. بهتر است مصرف ماهی و گوشت مرغ در الویت باشد. زمانی مصرف گوشت قرمز خطرساز می‌شود که در مصرف آن زیاده‌روی کرده باشید.

    #99670
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خیلی ممنون
    اخیرا یک مطالعه نشون داده که مصرف گوشت قرمز می تونه با افزایش فشار خون و آریتمی ضربان قلب هم در ارتباط باشه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.