آیا گوشت‌هاي طعم‌دار بخریم ؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74411
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    متاسفانه بايد در مورد گوشت‌هاي طعم‌داري که به صورت جوجه‌کباب يا انواع کباب (بختياري، بلغاري، مكزيكي و…) در بازار موجود هستند بگويیم که معمولا گوشت‌هايي با کيفيت پايين‌تر را طعم‌دار مي‌کنند تا بتوانند کيفيت پايين گوشت را پشت پرده ادويه‌ها و افزودني‌هاي مختلف پنهان کنند. با اين حساب استفاده از گوشت‌هاي طعم‌دار را توصيه نمي‌کنیم. بهتر است خانواده‌ها خودشان گوشت تازه و طعم‌دار نشده را خريداري و سپس آن را با مواد اوليه سالمي که در اختيار دارند، مزه‌دار کنند. حالا اگر مجبور به خريد گوشت‌هاي طعم‌دار شديد، بهتر است انواعي از آنها را که کارخانه‌اي و داراي مجوزهاي لازم بهداشتي هستند، بخريد. بد نيست اين نکته را هم بدانيد که فروشگاه‌هاي فرآورده‌هاي پروتئيني فقط اجازه عرضه اين نوع گوشت را دارند و تنها کارخانه‌هاي داراي دامپزشک مي‌توانند عمليات فرآوري را روي گوشت‌ها انجام دهند. از طرف ديگر تحقيقات داخلي که توسط سازمان دامپزشکي انجام شده، نشان مي‌دهند که حدود 20 درصد از جوجه‌کباب‌هاي موجود در بازار از رنگ به جاي زعفران استفاده شده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.