همه ما ميدانیم که میزان چربی موجود در آجیل بسیار بالا است. برای مثال 28گرم بادام یا تخمه دارای 14 گرم چربی است، اما اگر به نوع این چربی توجه کنید، متوجه تفاوت آن با سایر انواع چربی ميشوید. چربیهای اشباع شده باعث افزایش کلسترول «بد» خون ما ميشوند (LDL) و احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را افزایش ميدهند. این نوع چربی در اکثر تنقلات رایج موجود در بازار وجود دارد. اگر بخواهیم مقایسه کنیم، ميبینیم که مثلا 28 گرم بادام فقط 1 گرم چربی اشباع شده دارد. ملاحظه ميکنید که میزان چربی اشباع شده در بادام در مقایسه با چربی اشباع نشده بسیار کم است. آن نوع چربی که در آجیل به میزان قابل توجه وجود دارد چربی اشباع نشده است. این نوع چربی برای بدن ما مفید است، زیرا باعث افزایش کلسترول «خوب» (HDL) در خون ما ميشود. همچنین در این نوع چربی ویتامینهایی از قبیل ویتامین A، D، E و K وجود دارند. هر 28 گرم بادام حاوی حدودا 13 گرم چربی اشباع نشده است.