اگر چه این خاصیت پیاز به پای سیر نمیرسد اما باید بدانید که پیاز به گردش خون بهتر کمک زیادی میکند. نتایج یک پژوهش انگلیسی نشان میدهد افرادی که روزانه سوپ پیاز میخورند کمتر دچار انباشتگی جرم در رگهای خونی شان میشوند. البته مطالعات در این زمینه همچنان ادامه دارد.
در واقع پیاز حاوی آنتی اکسیدانها و ترکیبات سولفیدی (گوگرددار) است و برای همین برای رگها مفید است. همچنین باید بدانید که این ماده غذایی مفید حاوی امگا 3 نیز هست که میزان کلسترول خون را پایین میآورد. پتاسیم موجود در آن، نمک بیش از اندازهی بدن را دفع میکند و برای همین قلب و رگهای خونی را در سلامت نگه میدارد.
روش مصرف
حتماً سر سفره پیاز خام داشته باشید. در تهیهی سالادهایتان از این مادهی غذایی غافل نشوید. توجه داشته باشید پیاز خام حاوی آنتی اکسیدانهای بیشتری است.