آیا می دانید قلب میوه های قرمز را دوست دارد؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89894
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اشخاصی که به بیماری‌های قلبی عروقی مبتلا هستند باید از میوه و سبزیجات استفاده کنند و آنها را به چهار یا پنج وعده در هفته افزایش دهند. فلاوونوئیدها از آنتی‌اکسیدان‌های نیرومند و بسیار مفید است که در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد. این آنتی‌اکسیدان‌ها بر سلامت قلب و عروق تاثیر بسیار زیادی دارد.

    افرادی که بیماری قلبی دارند باید از روغن هسته انگور و یا روغن زیتون استفاده کنند و غذاها را به صورت بخارپز و یا کبابی میل کنند.

    توصیه می‌شود میوه مورد استفاده این افراد تازه باشد و کمتر از میوه‌های خشک و یا کمپوت استفاده کنند .در طب سنتی استفاده از میوه‌های قرمز و ارغوانی برای بیماران قلبی از جمله شاه توت، انار و سایر میوه‌های دارای رنگدانه‌های قرمز مورد تاکید است.همچنین بیماران قلبی باید از سبزیجات تیره از جمله سبزی خوردن بیشتر استفاده کنند. سیر و پیاز نیز از جمله سبزیجاتی است که به گفته این کارشناس تغذیه برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مفید است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.