مصرف محصولات پروبیوتیک هیچ ضرری برای هیچ کسی ندارد؛ مگر این که فرد مصرفکننده، بیماری یا مشکل سلامت حاد یا خاصی داشته باشد. مثلاً افرادی که در اثر بیماری خود دچار نقص یا از بین رفتن سیستم ایمنی بدنشان شدهاند، بیماران مبتلا به ایدز یا هپاتیت، سالخوردگان، بچههای زیر یک سال، افرادی که دچار سوختگیهای شدید شدهاند یا کسانی که به هر دلیلی، ویروس خاصی وارد بدنشان شده است، باید در مصرف این محصولها احتیاط کنند.
در صورت گذشتن تاریخ انقضای محصولهای پروبیوتیک، اولین اتفاقی که میافتد این است که میزان باکتریهای پروبیوتیک موجود در آنها به زیر 1 میلیون عدد میرسد. با این اتفاق، ارزش درمانی این محصولها هم از بین میرود، اما ایجاد فساد میکروبی یا شیمیایی و تغییر رنگ، بافت یا طعم این پنیرها هم مانند پنیرهای معمولی است
چنین افرادی باید خوراکیهای حاوی پروبیوتیک را با نظر پزشک معالج و متخصصان مربوطه خود مصرف کنند. زیرا معمولاً سیستم ایمنی این گروه از افراد به قدری ضعیف است که حتی ورود یک میکروب یا باکتری مفید به بدن آنها هم میتواند برایشان دردسرساز شود.