آیا مصرف گوشت قرمز برای بیماران قلبی خطرناک است؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79626
    e.amini
    مشارکت کننده

    بیماران قلبی عروقی باید رژیم غذایی مناسبی که حاوی چربی و نمک کم باشد را استفاده کنند. در گوشت قرمز به صورت کوبیده و کبابی بین ۵۰ تا ۶۰ درصد چربی وجود دارد و مصرف این غذاها ریسک بیماری قلبی را بالا می‎برد.
    حتی گوشت قرمزی که به ظاهر فاقد چربی است نیز بین 20 تا 25 درصد حاوی چربی است و به افراد بالای 50 سال توصیه می‎شود مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانند و این افراد باید بیشتر از گوشت سفید به صورت کبابی و آب‌پز استفاده کنند.

    جوانان به خاطر نیاز بدن و متابولیسم بالا نیازمند مصرف روزانه 200 گرم گوشت قرمز هستند تا پروتئین مورد نیازشان تامین شود، همچنین برای افرادی که اعمال جراحی انجام دادند و نیازمند خونسازی هستند باید روزانه 200 گرم گوشت قرمز مصرف شود.

    بیماری‎های قلبی عروقی در حال حاضر جزو سه علت اول مرگ و میر و ناتوانی انسان در سراسر دنیا بوده و در حال تبدیل شدن به اصلی‎ترین عامل مرگ و میر یا ناتوانی در اغلب کشورهاست. اگرچه خطرات ناشی از بیماری‎های عفونی و مسری بدلیل ماهیت واگیری آنها سریع و قابل مشاهده فوری است امّا عوارض ناشی از بیماری‎های مزمن مثل بیماری‎های قلبی عروقی برای بیمار و جامعه، پرهزینه‎تر بوده اما در عین حال قابل پیشگیری است.

    فشارخون بالا، دیابت، چربی خون بالا، چاقی، بی‎تحرکی، سیگار، عوامل ارثی، استرس، تنگی عروق کرنر را از عوامل بیماری‎های قلبی اند. برخی از عوامل مذکور از جمله چاقی، فشارخون، استرس و… قابل پیشگیری است.

    برای رفع بی‎تحرکی، انجام ورزش منظم و روزانه 20 دقیقه و سه بار در هفته ضروری است، ورزش باید به صورتی باشد که ضربان قلب را به اندازه 20 نبض افزایش دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.