توسط ژورنال آمریکایی تغذیهی پزشکی منتشر شدهاست. این فراپژوهش نتیجه گرفت که مصرف کم گوشت (کمتر از یک بار در هفته) و دیگر انتخابهای سبک زندگی به میزان قابل توجهی امید به زندگی را افزایش میدهد. این پژوهش نتیجه گرفت «یافتهها از یک دستهی بزرگسالان سالم این احتمال را بالا میبرد که پیروی طولانی مدت (≥۲ دهه) از یک رژیم گیاهخواری میتواند بعدا به میزان قابل توجه ۳٫۶ سال افزایش در امید به زندگی ایجاد کند.» به هرحال این مطالعه همچنین نتیجه گرفت «بعضی از چند سانیها در مزیت بقا در گیاهخواران ممکن است بر اثر تفاوتهای جشمگیر در بین پژوهشها در این موارد بوده باشد: تطبیقهای آماری، تعریف گیاهخواری، خطای اندازهگیری، توزیع سن، تاثیر داوطلب سالم و خوردن غذاهای گیاهی خاص توسط گیاهخواران. این پژوهش جلوتر میگوید: «این مسئله، این احتمال را بالا میبرد که یک الگوی غذای کم گوشت و پرگیاه ممکن است عامل محافظتی علّی درست باشد، به جای تنها حذف گوشت از رژیم غذایی» در یک مرور اخیر بر پژوهشهای مربوط به الگوهای رژیم کمگوشت در ارتباط با مرگ ومیر به هر علتی، سینگ (Singh) یادآور میشود که « ۵ تا از ۵ پژوهش اشاره میکنند که بزرگسالانی از یک الگوی کم گوشت و پرگیاه پیروی کردهاند، نسبت به الگوهای دیگر خوردن، کاهش قابل توجه یا به طور حاشیهای قابل توجهی (marginally significant) در ریسک مرگ و میر را تجربه میکنند»