ماستهای پروبیوتیک مانند دیگر محصولات پروبیوتیک، دارای میکروارگانیسمهای پروبیوتیک هستند ولی ماستهای ساده این باکتریها را ندارند. یکی از مهمترین فواید مصرف این محصولات، کاهش عوارض عدم تحمل به لاکتوز است بنابراین افرادی که به لاکتوز موجود در شیر، ماست و سایر محصولات لبنی حساسیت دارند و مثلاً با خوردن شیر نفخ میکنند، میتوانند با خیال راحت و بدون نگرانی محصولات پروبیوتیک را مصرف کنند.
ممکن است فردی دچار عدم تحمل لاکتوز شیر باشد اما با مصرف ماست، مشکلی
پیدا نکند. پس اگر دچار عدم تحمل لاکتوز شیر هستید، ابتدا ماستهای معمولی
را امتحان کنید و در صورتی که با مصرف آنها هم دچار مشکل شدید، سراغ ماستهای پروبیوتیک بروید
متخصصان تغذیه آمریکایی میگویند اگر افراد دچار عدم تحمل لاکتوز، 2 تا 3 وعده ماست پروبیوتیک در روز مصرف کنند، نهتنها مشکل نفخ پیدا نمیکنند بلکه از خواص محصولات لبنی مانند کلسیم، پروتئین مرغوب و ویتامینهای 2B و 12B هم بهرهمند خواهند شد.