-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ آذر، ۱۳۹۱ در ۰۶:۳۳ #74891
farzaneh negahban
مشارکت کنندهحتی اگر خوش اندام هستید، در مصرف شیرینی زیادهروی نکنید، چون به نظر میرسد مصرف شیرینی در بلندمدت باعث میشود خنگ شوید. این نتیجه جدیدترین مطالعه محققین بر روی موشها است.
بر اساس نتایج جدید، موشهایی که تنها با غذای مخصوص موش و محلول غلیظ قند ذرت تغذیه شدند، در مقایسه با موشهایی که به رژیم غذاییشان مکمل اسید چرب امگا 3 اضافه شده بود، بعد از گذشت تنها 6 هفته، در رد شدن از ماز (هزارتو) و پیدا کردن مسیر درست، با مشکلات بیشتری مواجه شدند.
محققان این مطالعه بیان کرده اند،نتایج مطالعات ما نشان میدهد که آنچه ما میخوریم، روی نحوه فکر کردنمان موثر است. خوردن غذاهای پر از مواد قندی در دراز مدت، توانایی مغز شما را برای یادگیری و به خاطرسپاری اطلاعات را تغییر میدهد. اما از طرف دیگر، افزودن اسید چرب امگا 3 به رژیم غذایی روزمرهتان، میتواند این آسیب را به حداقل برساند.
موشهای استفاده شده در این آزمایش آموزش دیده بودند. آنها قبل از شروع آزمایش، به مدت 5 روز، روزی دو بار از درون مازهایی که در آن نشانههای بصری قرار داده شده بود عبور داده میشدند. 6 هفته بعد از شروع آزمایش رژیمهای غذایی، محققین دوباره موشها را در همان ماز گذاشتند تا توانایی به خاطر آوردن و نجات از درون ماز را بررسی کنند.
گروه دوم که مکمل اسید چرب امگا 3 دریافت کرده بودند، خیلی سریعتر از گروه دیگر، توانستند راه خود را درون ماز پیدا کنند. موشهایی که از DHE محروم شده بودند، در عبور از ماز کندتر بودند و در مغزشان، کاهش فعالیت سیناپسی دیده میشد (سیناپس به محلی گفته میشود که سلولهای عصبی با آزاد کردن مواد شیمیایی معروف به نوروترانسمیتر، پیامهای عصبی را به یکدیگر منتقل میکنند). سلولهای مغز آنها در ارسال سیگنال به یکدیگر با مشکل مواجه شده بودند. به همین دلیل، توانایی فکر کردن موشها به وضوح مختل شده بود و آنها نمیتوانستند مسیرهایی که 6 هفته قبل آموخته بودند را به خوبی به یاد بیاورند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.