-
نویسندهنوشتهها
-
۲۷ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۷ #76416
e.amini
مشارکت کنندهمطالعات نشان میدهد که روش درمان باستانی برای کاهش وزن و چربی اضافی ، اکنون نیز میتواند مفید و مثمر ثمر باشد.
تحقیقات انجام شده در ژاپن ثابت کرده است که سرکههای خانگی و معمولی که اصولا برای تهیه سس سالاد و ترشی به کار میروند میتوانند ژنهای مقابله کننده با چاقی را فعال کنند.
از زمانهای بسیار قبل سرکه به عنوان دارویی برای درمان اغلب بیماریها مورد توجه بوده است. در حالی که مدارک پزشکی مدرن کمتر به نقش درمانی این ماده توجه داشته است. مطالعات سالهای اخیر ثابت کرده است که ماده شیمیایی اسید استیک که در سرکه موجود است میتواند در کنترل فشارخون و قند خون بسیار موثر باشد.
به علاوه یافتهها نشان میدهد که سرکه در کاهش وزن و چاقی نقش موثری دارد. محققان معتقدند که اسید استیک ژنهایی را فعال میکند که تولید کننده پروتئین خاص برای تجزیه چربیها هستند. این عملکرد مانع از تجمع و انباشتگی چربی در بدن میشود و به طبع وزن نیز کاهش مییابد.
۲۷ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۷:۴۹ #99690s.samadi
مشارکت کنندهسركه از جمله فرآوردههای طبیعی است كه مصرف خوراكی و دارویی داشته و بیشترین كاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
یك لیوان سركه 33 كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است.
مصرف سركه در انواع ترشی ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریك اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می كند.
از سوی دیگر، سالادهایی كه با ترشیجاتی نظیر سركه طعم میگیرند، سالمترین و مغذیترین نوع سالاد هستند، زیرا این طعمها سبب جذب بیشتر مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در مواد سالاد مثل كاهو، هویج، خیار و گوجهفرنگی میشوند. از این رو استفاده از سركه در تهیه سالادهای فصل توصیه میشود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







