آیا روغن هسته انگور و روغن زیتون را می توان برای سرخ کردن استفاده کرد؟

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70319
    nikbakht
    مشارکت کننده

    آیا می توان از روغن زیتون و روغن هسته انگور جهت سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد؟ به دلیل پایین بودن مقاومت روغن هسته انگور در برابر اکسیداسیون، این روغن برای سرخ کردن زیاد مناسب نیست. ولی از روغن زیتون تصفیه شده می توان برای سرخ کردن استفاده کرد به شرط آنکه حرارت کم و زمان سرخ کردن کوتاه باشد.

    #97322
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب مفید شما که سوال خیلی از خانم ها ی خانه داره .
    من شنیدم روغن زیتون مخصوص سرخ کردن هم وجود دارد . درسته ؟

    #97343
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون از نظر لطف شما. نه فکر نکنم، یعنی خودم که تا به حال به روغن زیتون مخصوص سرخ کردن در فروشگاه یا جایی برخورد نکردم و فکر نکنم همچین چیزی موجود باشه. ولی احیانا اگر شما اطلاعاتی در این زمینه دارید ما را بی خبر نگذارید.

    #97582
    ناشناس
    میهمان

    ولی متاسفانه خیلی از جاها این جوری رایج شده که راحت بر می دارن با روغن زیتون برای مدت طولانی غذا را سرخ می کنند در حالیکه باید کوتاه مدت باشه.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.