آیا خشکبار برای بیماران دیابتی و قلبی- عروقی مفید است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73398
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    گروهی از محققان دانشگاه ایالتی ‘لویزیانا’ در آمریکا متوجه شدند افرادی که سه نوع خشکبار از جمله گردو، پسته و بادام هندی مصرف می کنند نسبت به افرادی که خشکبار مصرف نمی کنند، لاغرترهستند و این افراد سطح کلسترول خوب در بدن آنها بالاتر و سطح پروتیین های مرتبط با تورم و بیماری قلبی در بدن آنها پایین تر است .
    در افرادی که خشکبار استفاده می کنند ، احتمال ابتلا به عوامل خطرسازی که با هم می توانند موجب ابتلا به سکته مغزی، دیابت و بیماری های قلبی شوند، پنج درصد کمتر است.
    پروفسور’کارول نیل’ رییس این طرح تحقیقاتی گفت : براساس نتایج این تحقیق مصرف کنندگان خشکبار نسبت به افرادی که خشکبار مصرف نمی کنند، وزن کمتر، شاخص جرم بدنی پایین تر و دور کمر کوچکتری دارد.
    محققان در این مطالعه اطلاعات بیش از ۱۳ هزار مرد و زنی را که خشکبار مصرف می کردند و در ردیف افرادی قرار داشتند که روزانه بیش از یک چهارم اونس (۳۹٫۶۸ گرم) خشکبار مصرف می کردند، بررسی کردند .
    براساس نتایج این تحقیق شیوع چهارعامل خطرساز چاقی شکمی، فشار خون بالاو سطح بالای گلوکز در این افراد کمتر بود

    کارشناس تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.