در مطالعه جدیدی که توسط سازمان تحقیقات اقتصادی آمریکا انجام شده است مشخص شد در زمانی که افراد یک جامعه با مشکلات اقتصادی رو به رو میشوند یا نمیتوانند کار مناسبی پیدا کنند، میزان مصرف میوه و سبزی در آنها به پایینترین حد ممکن میرسد. بر اساس این تحقیق، نه تنها شیوه غذا خوردن ما به طور مستقیم تحت تاثیر وضعیت اقتصادی و اشتغال قرار دارد، بلکه حداقل حقوق یک فرد بسیاری دیگر از فاکتورهای زندگی او را معین میکند.
در نیویورک با انجام تحقیقاتی روی 350 هزار نفر به نتایج جالبی دست یافتند. این بررسیها نشان میدهد هرچه قدر میزان بیکاری در یک ناحیه بیشتر باشد به همان اندازه تعداد افراد چاق و دچار اضافه وزن بیشتر است و اهالی آنجا کمتر میوه و سبزی مصرف میکنند. بررسیها نشان میدهد به ازای هر 1 درصد افزایش در میزان بیکاری در یک ناحیه میزان میزان مصرف میوه و سبزی نزدیک به 4 درصد کاهش پیدا میکند.
محققان معتقدند از دست دادن شغل یکی از مهمترین عوامل بروز افسردگی در بین مردم است. بیکاری به سرعت میتواند منجر به بیماریهای ذهنی شود و فرد را نسبت به سلامت خود بیتفاوت کند. مطالعات نشان میدهد هرچه قدر میزان مشکلات اقتصادی یک فرد بیشتر باشد به همان اندازه توجه او به سلامتش کاهش پیدا کرده و تلاش کمتری برای تهیه غذاهای سالم میکند.