-
نویسندهنوشتهها
-
۳ شهریور، ۱۳۸۹ در ۰۵:۰۵ #66653mosaviمشارکت کننده
تصور می شود که خوردن پنیر سبب كاهش هوش و به قولی خنگ شدن میشود، و … در حالی كه متخصصان تغذیه این موضوع را رد كرده و تاكید میكنند كه این یك باور اشتباه است.پنير یك ماده غذایی بسیار غنی از پروتئین و كلسیم است و به همین دلیل ماده غذایی با ارزشی محسوب میشود. در عین حال یك ماده خیلی خوب برای تامین لبنیات مورد نیاز بدن است.یكی از بهترین جاهایی كه میتوان از این ماده پرارزش استفاده كرد، صبحانه است.
پنیر، هم غذایی سهلالهضم است و هم معمولا به علت این كه پرچربی نیست مصرف آن با نان، تركیب بسیار با ارزشی خواهد بود. پروتئین موجود در پنیر فراوان و از كیفیت خوبی برخوردار بوده و تقریبا دارای تمامی اسید آمینههای ضروری مورد نیاز بدن است.
به گفته يك متخصص تغذیه، اگر بتوان در وعده صبحانه در كنار پنیر، سبزیجاتی مانند خیار و گوجه یا مانند برخی از مردم نقاط كشور مغز گردو و یا بادام مصرف كرد، تركیب كاملی خواهد بود.وي معتقد است كه اصلا ضرورتی ندارد پنیر با گردو مصرف شود، چرا كه گردو یا بادام تنها یك كامل كننده خوب هستند و چنانچه پنیر به طور خالص مصرف شود هیچ لطمهای به بدن نمیزند.
وی میگوید: مهم این است كه تعادل بین كلسیم و فسفر در برنامه غذایی حفظ شود. چرا كه اگر از منابعی كه از كلسیم غنی بوده مانند پنیر استفاده شود و از مواد دارای فسفر، آهن و سایر املاح مهم استفاده نكنیم تعادل بدن به هم میخورد.تاكنون شواهد علمی مبنی بر این موضوع كه اگر پنیر زیاد مصرف شود هوش انسان آسیب میبیند مشاهده نشده است.اگر این تعبیر درست بود، فرانسویها و ایتالیاییها كه بیش از 100 نوع پنیر دارند، باید دارای ضریب هوشی پایینی میبودند، ولی اینطور نیست چون واقعیت آن است كه خوردن پنیر در حد اعتدال مشكلی را برای افراد ایجاد نمیكند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.