آيا مقدار چربي مصرفي مهم‌تر از نوع چربي است؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74283
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    نه، خيلي افراد گمان مي‌کنند اگر حجم کمتري چربي در برنامه غذايي خود داشته باشند، مي‌توانند هر نوع چربي‌اي که دلشان خواست، بخورند و نگران ابتلا به گرفتگي عروق و بيماري‌هاي قلبي هم نباشند؛ مثلا چنين افرادي ترجيح مي‌دهند به جاي يک يا دو قاشق مرباخوري سهم روغن زيتون روزانه خود، يک قاشق سس مايونز يا چيپس بخورند. اين گروه از افراد بايد بدانند نوع چربي مصرفي بيشتر از ميزان چربي استفاده شده در طول روز مي‌تواند بر سلامت آنها تاثير مثبت يا منفي داشته باشد. به همين دليل هم متخصصان تغذيه به‌هيچ‌وجه مصرف ميزان کمتر چربي‌هاي اشباع را به مصرف ميزان بيشتر چربي‌هاي غيراشباع ترجيح نمي‌دهند. البته بيان اين مساله به‌عنوان مهر تاييدي بر مصرف بيش از اندازه چربي‌هاي خوب هم نيست چون دانش تغذيه، دانش تعادل و تنوع است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.