آيا بستن پلاستيک به دور شکم که باعث تعريق زياد حين ورزش مي‌شود در کاهش وزن تاثيري دار

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

به‌کارگيري چنين روش‌هايي در روند کاهش وزن به هيچ‎وجه پذيرفته شده نيست. به دليل اينکه در پي آن، وزن بدن به دليل از دست دادن بيش از حد آب، کاهش پيدا مي‌کند و فرد دچار عوارضي مانند احساس خستگي زودرس و مفرط، کاهش بازده ورزشي، گرمازدگي و… مي‏شود. در ضمن کاهش وزن ايجاد شده پس از چند ساعت با مصرف آب و مايعات مجددا به ميزان اوليه بازمي‏گردد. نبايد فراموش کرد هدف از کاهش وزن، کاهش درصد چربي‏هاي اضافه بدن است که بايد به تدريج و با رعايت رژيم غذايي و داشتن يک برنامه ورزشي منظم انجام شود.

zghasemi
    مشارکت کننده

خانم جمشیدی خیلی ممنون از مطلبی که ارسال کردید.
    این مسئله و این دید غلط واقعا جای تعجب داره و این که واقعا چرا این باور کاملا غلط خیلی شایع هست؟!؟!…
    اطلاعات مفیدی بودند.

madjd
    مدیرکل

علت شیوع آن کاهش سایز غیر طبیعی و غیر علمی است که با این کار حاصل میشود

مریم
    مشارکت کننده

من خودم چند سال پیش اینکارو انجام دادم چون اونوقتها هم بچه بودم و هم خیلی برام مهم بود که زود لاغر شم و اینکه شنیده بودم اینکار باعث گرم شدن و آب شدن چربیها می شه ، ولی الان که کلی مطالعه و دانشم در مورد تغذیه بالا رفته فهمیدم که فقط آب بدن کم می شه نه چربی!!
    مرسی از کارشناسای خوب این سایت به خاطر مطالب مفید و وارزنده ای که برای کاربران ارائه می دن

s.samadi
    مشارکت کننده

کاملا درسته ولی متاسفانه هنوز هم خیلی از افراد از این روش استفاده می کنن و فکر می کنند تاثیر داره!

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.