میوه آواکادو به دلیل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه می دارد. بنابراین برای افراد دیابتی و افراد دچار افت قند خون مناسب است.
دکتر فییل لمپرت متخصص صنایع غذایی در یک مطالعه جدید درباره خواص این میوه دریافته است که آووکادو از لحاظ ذخیره پتاسیم بسیار غنی است و هر میوه آن 3 برابر موز پتاسیم دارد.قابل توجه است که دریافت پتاسیم بالا در کنترل و پایین آوردن فشار خون بسیار موثر است.
یک آووکادو رسیده، منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی ، مواد شیمیایی نوری و چربی های مفید است و در حالی که بیشتر مردم آن را یک سبزی می دانند اما آووکادو در واقع میوه ای است که حاوی چربیهای غیر اسباع بوده و کلسترول بد را کاهش داده و کلسترول خوب را افزایش می دهد.
آوواکادو نسبت به هر میوه دیگری حاوی مقادیر بیشتری از کاروتینوئید ضد سرطان موسوم به لوتین است . این ماده در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات، تحلیل ماکولار چشم و آب مروارید نقش دارد.
یک ماده دیگر ضد سرطان موجود در این میوه گلوتاتین است که نوعی اسیدآمینه دارای خواص آنتی اکسیدانی است و در پیشگیری از سرطانهای دهانی و نای نقش دارد.