دانشمندان انگلیسی معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهد. محقق ارشد این مطالعه و مدیر موسسه سرطان شناسی انگلیس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملکرد ژن «APC» که ژن سرکوبگر تومور است و در مقابل بروز این بیماری مقاومت می کند، منجر به بروز سرطان روده می شود. دانشمندان انگلیسی در بررسی های آزمایشگاهی خود بر روی موش ها دریافتند: موش هایی که در وعده غذایی شان مقدار زیادی آهن دریافت کرده اند دو تا سه برابر بیش از موش های دیگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد. دانشمندان این مطالعه معتقدند این یافته به آنان کمک خواهد کرد تا به شیوه درمانی جدیدی برای بیماری سرطان روده دست پیدا کنند.