آن‌ها را سر سفره بیاورید/ با لبنیات دوست شوید!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81497
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    لبنیات منبع بسیار خوب کلسیم و سایر مواد معدنی است. قند موجود در مواد لبنی هم یک قند طبیعی است اما بدن بعضی افراد آنزیم مورد نیاز برای هضم لاکتوز را به میزان کافی ندارد و این کمبود آنزیم و هضم نشدن لاکتوز بعد از مدت زمان طولانی باعث ایجاد نفخ می‌شود.

    بنابراین اگر خوردن شیر به مقدار زیاد شما را اذیت می‌کند، از مقادیر کم شروع کنید و کم‌کم میزان آن ‌را افزایش دهید. نیازی نیست که از همان ابتدا روزی 3 لیوان شیر بخورید و بدن خود را با مشکل روبه‌رو کنید. اجازه دهید تا بدن‌تان ابتدا به هضم شیر و مواد لبنی به میزان اندک عادت کند سپس میزان آن ‌را افزایش دهید.

    اگر با هضم لاکتوز مشکل دارید می‌توانید از محصولاتی که لاکتوز آن‌ها کم شده استفاده کنید. درصورتی که کلسیم مورد نیاز بدن از مواد لبنی تامین نشود باید آن ‌را از طریق سایر مواد حاوی کلسیم مانند شیر سویا یا آب پرتقال و میوه‌های طبیعی تامین کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.