[align=justify]بادمجان از بروز عفونت جلوگیری می کند. بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می کند.
بادمجان منبع بسیار غنی از پتاسیم و منیزیم، مس ، ویتامینهای B2، B1 و اسید فولیک است که برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که دچار نقرس هستند، مفید است و تنوری شده یا آب پز آن اغلب در رژیمهای لاغری استفاده میشود.
پتاسیم و اسید فولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماریهای قلبی ـ عروقی جلوگیری میکند و به شرطی که سرخ نشود، به عنوان پایین آورنده کلسترول شناخته شده است.
نتایج مطالعات نشان داده است ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتیاکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونتهای باکتریایی و ویروسی محافظت میکند.
از سوی دیگر در پوست این سبزی آنتیاکسیدانی به نام آنتوسیانین وجود دارد که برای جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی مفید است. مصرف بادمجان گرفتگی رگها را باز میکند و افراد را از سکته قلبی حفظ میکند.[/align]