آنتی بیوتیکی به نام بادمجان

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75285
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]بادمجان از بروز عفونت جلوگیری می کند. بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می کند.

    بادمجان منبع بسیار غنی از پتاسیم و منیزیم، مس ، ویتامین‌های B2، B1 و اسید فولیک است که برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که دچار نقرس هستند، مفید است و تنوری‌ شده یا آب‌ پز آن اغلب در رژیم‌های لاغری استفاده می‌شود.

    پتاسیم و اسید فولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماری‌های قلبی ـ عروقی جلوگیری می‌کند و به شرطی که سرخ نشود، به عنوان پایین آورنده کلسترول شناخته شده است.

    نتایج مطالعات نشان داده است ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونت‌های باکتریایی و ویروسی محافظت می‌کند.

    از سوی دیگر در پوست این سبزی آنتی‌اکسیدانی به نام آنتوسیانین وجود دارد که برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی مفید است. مصرف بادمجان گرفتگی رگ‌ها را باز می‌کند و افراد را از سکته قلبی حفظ می‌کند.[/align]

    #99060
    s.samadi
    مشارکت کننده

    دوستان عزیز می توانند از ترکیب ماست و بادمجان به صورت بورانی استفاده کنند که واقعا لذیذه

    #99068
    madjd
    مدیرکل

    تحقیقات جدید پزشکی نشان می‌دهد پوست سیاه بادمجان حاوی ترکیبات مفید آنتی اکسیدان است که به بدن کمک می‌کند با عوارض پیری مبارزه کند.

    بر اساس تحقیقاتی که اخیراً در یکی از دانشگاه‌های میشیگان در آمریکا انجام شده است، بادمجان نقش مهمی در حفظ دیواره سلول‌ها دارد و علاوه بر آن به تولید هورمون‌های مردانه و زنانه کمک می‌کند

    #99072
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    پس باید سعی کنیم در تهیه غذاهای حاوی بادمجان ، پوست آن را نگیریم
    مثلاً میشه در تهیه بادمجان شکم پر ، آن را به صورت پوستدار نیز تهیه کرد .

    #99076
    ezamani
    مشارکت کننده

    با توجه به خواص فوق العاده بادمجان و توصیه دوستان به مصرف ماست و بادمجان و بادمجان شکم پر از امروز طرفدارهای این سبزی حتما افزایش پیدا می کنه!!!!!

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.