بر طبق گزارش پژوهشگران، یک رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان، بویژه آنتی اکسیدان های موجود در میوه و سبزی، می تواند خطر بروز حمله قلبی در زنان را کاهش دهد.
در این مطالعه پژوهشگران وضعیت سلامتی و برنامه غذایی بیش از 32500 زن سوئدی 49 تا 83 ساله را بررسی کردند.
بر طبق نتایج این مطالعه، احتمال بروز حمله قلبی در زنانی که بیشترین سطح دریافت آنتی اکسیدان را داشتند، 20% کمتر از سایر زنان بود.این گروه از زنان تقریبا 7 واحد میوه و سبزی در طول روز دریافت می کردند
The American Journal of Medicine,2012