-
نویسندهنوشتهها
-
۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۵:۰۳ #76564s.farziمشارکت کننده
آناناس براي افرادي كه مبتلا به فشار خون هستند مفيد است زيرا مصرف آن باعث باز شدن عروق خوني ميشود.
آناناس سرشار از ويتامينها و مواد مغذي مثل كلسيم، پتاسيم، فيبر و ويتامينهاي C و A است. علاوه بر آن چربي و كلسترول بسيار كمي دارد. آناناس كلر بالايي دارد و در تنظيم آب و الكتروليت در بدن كمك ميكند.
آناناس غني از منيزيم است، ماده معدني كه وجودش براي ساخت استخوانها و ارتباط بافتها ضروري است. آناناس هم باعث رشد استخوانها در بدن جوانان و استحكام استخوانها در پسران ميشود. براي افراد داراي فشار خون مناسب و باعث باز شدن رگهاي خوني ميشود.
آناناس خاصيت ضد التهاب دارد و در هضم غذا مؤثر است. آناناس داراي بروملين است. در ميان هزاران مواد شناخته شدهاي كه در بروملين وجود دارد ميتوان به بهترين آنها كه پروتئين سستئين است اشاره كرد كه آنزيمي پروتئيني است و به هضم غذا كمك ميكند. التهابات فراوان، انعقاد خون و رشد بعضي از تومورها ممكن است بوسيله آنزيم بروملين موجود در آناناس كاهش يابد.
ويتامين C ، موجود در بدن آنتي اكسيداني قابل حل در آب است كه از قسمتهاي بدن كه حاوي آب هستند در مقابل راديكالهاي آزاد كه سلولهاي طبيعي را از بين ميبرند محافظت ميكند. ويتامين C ، براي عملكردهاي سيستم ايمني بدن بسيار حياتي است.
آناناس يك منبع عالي براي ماده معدني منگنز است. منگنز موجود در آناناس براي رشد و توليد مثل و متابوليسم و تشكيل بافت پيوندي و عملكرد آنزيمها مفيد است. آناناس موجب بالا رفتن سيستم ايمني بدن ميشود.100گرم از آناناس تازه 41 كيلو كالري انرژي دارد و 5/86 گرم آب دارد. 18 ميليگرم كلسيم دارد و به خاطر مواد مغذي ديگري مانند اسيد فوليك كه دارد. در تكثير سلولها بسيار مؤثر است. آناناس همچنين در تشكيل بافت پيوندي بدن مفيد است.
آناناس تازه بهتر از آناناس كنسروي است زيرا حرارت باعث كاهش برخي از مواد تازه آناناس از جمله اسيد فوليك شده و تأثير منفي ميگذارد. اسيد فوليك در آناناس تازه 5ميليگرم و در آناناس كنسروي يك ميليگرم است.
۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۴ #99840s.samadiمشارکت کنندهچرا در دوره رژیم نباید آناناس استفاده کرد؟
۱۶ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۸ #100081s.farziمشارکت کنندهمصرف آناناس نیز بعلت فروکتوز بالایی که دارد مانند میوه هایی چون هندوانه می تواند روند کاهش وزن را در رژیم های لاغری کند کند و به این منظور توصیه نمی شود …
۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۰۶ #100103s.samadiمشارکت کنندهممنون فرضی جان به علاوه اینکه فروکتوز یکی ارعوامل چاقی شکمی هم هست
۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۴ #100105zghasemiمشارکت کنندهولی فکر می کنم فیبر آناناس متوسط باشه..یعنی فروکتوز بالای اون اثر مثبت فیبر زیاد آن رو در دوره رژیم کاهش وزن محدود می کنه؟
۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۸ #100108s.samadiمشارکت کنندهیعنی بیشتر از میوه های دیگر هست ؟پس چرا محدود می کنیم؟
۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۷ #100111zghasemiمشارکت کنندهفیبر آناناس از طالبی، انگور، هندوانه و آلو بیشتر است و تقریبا فیبری هم رده فیبر موجود در گیلاس، هلو، زرد آلو دارد.
باید بدانیم که فروکتوز میوه هایی مثل انواع گیلاس و آلبالو، انواع سیب، گلابی،انبه ، گلابی هندی بالاست و در میوه هایی مثل خرما، موز، انگور، طالبی، پرتقال و آناناس نمایه گلایسمی انها بالاست
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.