-
نویسندهنوشتهها
-
۱ آذر، ۱۳۹۱ در ۰۹:۲۳ #74697zghasemiمشارکت کننده
اگر در لیست مواد غذایی که برای رفع علائم حساسیت فصلی مفید است، نگاهی بیندازید هر 3 ماده کلم بروکلی، سویا و هویج را در آن میبینید. کلم بروکلی حاوی ویتامین C و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا3 دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی توان گذشت. همه این مواد کافیست برای اینکه این خورش را به یک غذای ضد حساسیت و البته کمکالری تبدیل کند.
مواد لازم برای 4 نفر :
کلم بروکلی : 400 گرم
سویا : 2 پیمانه
پیاز بزرگ : 1 عدد
سیر : 4 حبه
هویج بزرگ : یک عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری
روغن : به میزان لازم
نمک، فلفل و زرد چوبه : مقداری
طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی
پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید. هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید. در تابهای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.
سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید. مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید. بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید ) و اجازه دهید تا هویج بپزد. حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم میشود با نان سرو کرد و هم با برنج.
فوت و فن
1 – برای آمادهسازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
2 – برای خوش رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمهای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی میشود.
نکته : مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.