خوردن یک پرتقال تازه در هر زمان و مکان میسر است. اما دقت کنید که حتما قبل از مصرف آن را با آب سرد بشویید تا آلودگیها و بقایای آفتکشها از روی پوست آن پاک شود. سپس آن را پوست گرفته و نوش جان کنید!
درست کردن آبپرتقال تازه در خانه بسیار راحت است و خیلی بهتر از آبپرتقالهای مصنوعی پر از نگهدارنده و رنگ صاست که از بیرون خریداری میکنید. پرتقال وقتی گرمتر شود آب بیشتری تولید میکند، ازاینرو بهتر است زمانی آب آنها را بگیرید که در دمای اتاق بودهاند. همچنین بهتر است آبپرتقالتان را در دمای اتاق میل کنید.
پرتقال هیچ پسماندهای ندارد زیرا تمام قسمتهای آن قابل بازیافت میباشد.