آلو اغلب در کشورهاي اروپايي کشت مي شود و در تمام فصول سال قابل دسترس است. آلو غني از ماده مغذي ، ويتامين و مواد معدني و سرشار از ويتامين هاي A،K، فيبر و پتاسيم است.
در اين مطلب به بررسي خواص آن مي پردازيم:
با کاهش دادن کلسترول خون،احتمال بروز بيماري قلبي، سکته قلبي و… را کم مي کند. امگا۳ و مواد مغذي ديگري که قلب به آن نياز دارد، در اين ميوه خشک موجود است.
به جذب مواد معدني مانند آهن کمک مي کند.
سرشار از آنتي اکسيدان است در نتيجه از بدن در برابر راديکال هاي آزاد يا سموم محافظت مي کند. آلو حاوي ماده شيميايي است که از لايه هاي چربي در اطراف سلول هاي مغز و… محافظت مي کند. اين لايه چربي که در اطراف سلول ها و بافت ها به عنوان محافظ عمل مي کند، ممکن است در برابر راديکال هاي ناخواسته و سموم آسيب ببيند. آلو سموم بدن را دفع مي کند.
غني از فيبر است، در نتيجه با دفع مواد غيرضروري که باعث افزايش وزن و نفخ معده مي شود، وزن را پايين مي آورد و گرسنگي را رفع مي کند.