آلبالوخشکه، منبع مناسبی از بور است. بور بر فعالیت آنزیمهای دخیل در متابولیسم کلسیم، منیزیم و ویتامین D (که از عناصر اصلی دخیل در ساختمان استخوان میباشند) اثرگذار است. عنصر بور در کنار کلسیم و منیزیم موجود در آلبالوخشکه، سلامتی استخوان را تامین میکند.
از اثرات دیگر بور، فعالیت شبهاستروژنی آن میباشد. در حقیقت بور از بروز پوکیاستخوان، بالأخص بعد از یائسگی که میزان استروژن در بدن خانمها کاهش مییابد، پیشگیری میکند. همچنین آلبالوخشکه سرشار از ویتامین C و B کمپلکس است که سلامت استخوانی را تضمین میکنند.