خاله سیمین چیزای عجیبی تو فریزرش داره که شاید تو خونههای دیگه جاشون تو کابینت باشه نه تو یخچال. یکی از به دردبخورترین این چیزا لوبیا چیتی و لوبیا قرمز پخته و فریز شده است. اون میگه: چون پختن حبوبات به وقت زیادی نیاز داره، بهتره که اونا رو تو روزی که وقت دارید، یک جا بپزید و فریز کنید.من هر روزی که وقت داشته باشم، مقدار زیادی لوبیا چیتی که شب قبل با آب سرد خیسوندم رو یک جا میپزم و تو فریزر میذارم. غذاهای زیادی میشه با انواع لوبیا و حبوبات درست کرد که بعدا بهتون یاد میدم، اما علیالحساب طرز تهیه خوراک لوبیا رو بهتون میگم که سرشار از پروتئینه و خیلی هم خوشمزه است.
یه پیاز متوسط سرخ کنید، وقتی طلایی شد یه قاشق آرد بهش اضافه کنید و تفت بدید. بعد از سرخ شدن آرد میتونید کمی نمک و ادویه از جمله دارچین، فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید و این مواد رو به لوبیایی که از فریزر درآوردید و الان داره تو یه قابلمه آب جوش قل میزنه اضافه کنید. چند دقیقه بعد یه خوراک لوبیا جاافتاده و خوشمزه دارید. قارچ، هویج و جو پرک هم چیزاییه که میتونید به این خوراک اضافه کنید، چون این سبزیجات هم زود میپزن و طعم خوبی به خوراکتون میدن.