آشنایی با روش تهیه گوشت و لوبیای تند به سبک ایتالیایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78822
    s.samadi
    مشارکت کننده


    لوبیا را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً بپزد. گوشت را سرخ کنید و فلفل سبز و پیاز را به آن اضافه نمایید.


    مواد لازم
    گوشت چرخ شده، بدون چربی 700 گرم

    فلفل سبز، خرد شده 1 عدد

    پیاز، خرد شده 1 عدد

    لوبیا قرمز، پخته شده 500 گرم

    گوجه فرنگی، خرد شده 500 گرم

    پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

    زیره آسیاب شده 1 قاشق چای خوری

    پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه

    روش تهیه
    * لوبیا را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً بپزد.

    * گوشت را سرخ کنید و فلفل سبز و پیاز را به آن اضافه نمایید. حدود 5 دقیقه در حالی که گوشت را حرارت می‌دهید مدام آن را به هم بزنید.

    * سپس لوبیا و گوجه فرنگی و فلفل قرمز و زیره آسیاب شده را همراه با نیمی از پنیر پارمزان به گوشت اضافه نمایید. مواد می‌بایست حدود 1 ساعت روی حرارت بپزند. در طول این مدت، چند بار آن‌ها را به هم بزنید.

    * زمانی که گوشت و سایر مواد کاملاً پخته و آماده شدند، باقیمانده پنیر را روی آن ریخته، سرو بفرمایید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.