آشنایی با روش تهیه کوکوی اسفناج و سیب‌زمینی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82604
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    اسفناج به دلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می كند. این ماده باعث تحریك معده و ازدیاد ترشحات آن می شود همچنین ملین است و یبوست را برطرف می كند.

    اسفناج موجود در این کوکو علاوه بر خواص تغذیه‌ای فراوانی که دارد، غذا را نیز خوش‌رنگ می‌کند.

    مواد لازم:

    سیب‌زمینی متوسط: سه عدد؛ پوست کنده شود.

    اسفناج پخته و آب گرفته شده: 60 گرم

    پیاز کوچک: یک عدد رنده شود.

    آرد سفید: سه قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به اندازه لازم

    تخم‌مرغ: 2 عدد؛ هم زده شود.

    روغن سبزی‌جات

    طرز تهیه:

    • سیب‌زمینی‌‌ها را رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناج‌ها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.

    • سبزی‌جات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

    • درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آن‌ها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آن‌ها را 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

    • تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت می‌دهید کوکوهای آماده‌ شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.