آشنایی با روش تهیه کلوچه نارگیلی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76325
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 10 عدد کلوچه:

    کره: سه چهارم پیمانه

    شکر قهوه‌ای: یک و نیم پیمانه

    تخم‌مرغ: 2 عدد، هم زده شود.

    وانیل: یک قاشق چای‌خوری

    نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

    آرد: دو و نیم پیمانه

    جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری

    بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

    شیر ترش: نصف پیمانه (یک قاشق سرکه یا آبلیمو شیر معمولی را ترش می‌کند).

    پودر نارگیل: 2 پیمانه

    دستور تهیه:

    • فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

    • کره و شکر را با هم مخلوط کرده تا پف کند.

    • تخم‌مرغ، وانیل، ‌نمک را به مخلوط فوق اضافه کرده، خوب هم بزنید.

    • مواد خشک را با هم الک کنید.

    • مواد خشک الک شده را با شیر ترش به مخلوط اضافه کرده، ‌خوب هم بزنید.

    • پودر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید.

    • ظرف مخصوص پخت را آغشته به کره کنید.

    • با قاشق از مخلوط برداشته و درون ظرف پخت، با فاصله بریزید.

    • کلوچه‌ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند درون فر حرارت دهید.

    [img]http://uplod.ir/71gi6eo7z1z1/piceEynEx40.gif.htm[/img]

    #99636
    هانیه
    مشارکت کننده

    ممنون… ولی کالریش چه قده؟؟ ما رژیمی ها هم میتونیم بخوریم؟

    #99638
    zghasemi
    مشارکت کننده

    متاسفانه با توجه به محتویات پرانرژی که داری برای کسایی که رژیم غذایی کاهش وزن دارند فعلا ممنوع است…ان شاء الله بعد از اینکه به وزن مطلوب رسیدید می توانید تهیه و میل کنید

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.