آشنایی با روش تهیه همبرگر خانگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73796
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    برای صرفه‌جویی در وقت و نیز سالم‌تر بودن غذا،‌ این همبرگر را در منزل تهیه کرده و آن را همراه با سبزی‌جات و سس باربکیو میل کنید.
    مواد لازم:
    گوشت و یا مرغ چرخ کرده: 250 گرم
    پیاز متوسط: یک عدد؛ پوست کنده شود.
    سیب‌زمینی متوسط:‌یک عدد؛ پوست کنده شود.
    تخم‌مرغ: 2 عدد
    آرد سوخاری: نصف تا یک پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    • ابتدا سیب‌زمینی سپس پیاز را درون ظرف بزرگی رنده کنید.
    • یکی از تخم‌مرغ‌ها را به ظرف اضافه کرده و با چنگال یا دست خوب هم بزنید.
    • در این مرحله، ابتدا گوشت سپس تخم‌مرغ دیگر را اضافه کرده و مخلوط را خوب هم بزنید.
    • پودر سوخاری را به مخلوط اضافه کنید. ( پودر را تا حدی اضافه کنید که مخلوط چسبندگی پیدا کند ولی خیلی خشک نشود).
    • نمک و فلفل را تا حد نیاز به مخلوط اضافه کنید.
    • مخلوط را به شکل 4 عدد همبرگر در آورید.
    • همبرگرها را می‌توانید باربکیو کرده و یا درون تابه سرخ کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.