آشنایی با روش تهیه میگو با سس تند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78287
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    میگو: نیم کیلو

    پیازچه: یک عدد خرد شده

    برگ گشنیز خرد شده: یک قاشق چای‌خوری

    روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

    پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای سس تند

    زنجبیل رنده شده :یک قاشق غذاخوری

    پیازخرد شده: ۲ عدد کوچک

    سیر: ۴ حبه خرد شده

    فلفل قرمز: یک عدد خرد شده

    گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

    آویشن: یک قاشق چای خوری

    جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری

    کرفس:یک شاخه خرد شده

    سرکه: ۲۵ میلی‌لیتر

    پودر فلفل: نصف قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه

    ابتدا زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، جعفری ،کرفس و آیشن را با ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.

    سپس پودر کاری را با ۱۲۵ میلی لیتر آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.

    سپس درون تابه روغن بریزید و خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید.مدام خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.

    سپس میگوها را به کاری اضافه کنید و چند دقیقه سرخ نمایید.

    بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید طوری که میگوها کمی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. به مدت ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند.

    در آخر برگ گشنیز و پیازچه را به مواد اضافه کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.