آشنایی با روش تهیه فلافل باقلا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78126
    zghasemi
    مشارکت کننده

    زمان تهیه: 25 دقیقه به علاوه زمان خیساندن آن طی شب

    زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم برای 8- 6 نفر

    باقلای خشک/ 450 گرم که به مدت یک شب

    در آب فراوان خیس خورده باشد.

    پیازچه/ 6 عدد کاملا خرد شده

    سیر /3 حبه کاملا ریز شده

    جعفری / 6 قاشق غذاخوری کاملا خرد شده

    پودر زیره / یک قاشق چای‌خوری

    گشنیز تازه / یک قاشق چای‌خوری کاملا خرد شده

    روغن / مقداری برای سرخ کردن

    برش‌های لیمو برای تزیین

    طرز تهیه:

    1- باقلاها را از آب بیرون آورده، پوست آن‌ها را درآورید. آن‌ها را درون یک دستگاه غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید.

    2- بقیه مواد را به جز روغن به دستگاه اضافه کنید و آنقدر آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا مایه نرمی بدست آید.

    3- بگذارید مایه، به مدت 15 دقیقه بدون در بماند، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    با اینکار مایه خشک می‌شود و تهیه فلافل راحت‌تر می‌شود.

    4- با دست مرطوب، مقدار کمی از مایه را بردارید و آن را به شکل کوفته درآورید و در ظرف قرار دهید.

    5- بقیه مخلوط باقلاها را نیز به همین شکل درآورید.

    6- در یک تابه، به اندازه یک سانتی‌متر روغن بریزید و کوفته‌ها را درون آن آنقدرسرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

    7- روغن فلافل‌ها را با کاغذ خشک کن بگیرید.

    8- روی آن‌ها را با برش‌های لیمو تزیین کنید و با سس فلفل قرمز میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.