آشنایی با روش تهیه سوپ قارچ و کرفس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83715
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    قارچ، کرفس و سیب‌زمینی از اجزای اصلی این سوپ داغ و خوشمزه هستند که برای درمان سرماخوردگی نیز مفیدند.

    مواد لازم:

    کره: 2 قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط: یک عدد؛ کاملا ریز شود.

    کرفس: 2 شاخه؛ کاملا ریز شود.

    سیر: یک حبه؛ کاملا ریز شود.

    قارچ: 450 گرم؛ شسته و درشت خرد شود.

    آب مرغ یا سبزی‌جات: ‌4 پیمانه

    سیب‌زمینی: 200 گرم؛ پوست کنده و به قطعات مکعبی خرد شود.

    جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به اندازه لازم

    طرز تهیه:

    • کره را درون قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید.

    • پیاز، کرفس و سیر را به ظرف اضافه کرده و حدود 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آن‌ها را بپزید.

    • قارچ را به مخلوط فوق اضافه کرده و 6- 5 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

    • آب مرغ و سیب‌زمینی را به ظرف اضافه کرده و بگذارید بجوشند سپس با حرارت کم تا 30 دقیقه آن‌ها را بپزید.

    • با استفاده از هم‌زن و یا دستگاه غذاساز سوپ را به صورت درشت پوره کنید.

    • ابتدا جعفری سپس نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.