آشنایی با روش تهیه سوفله پنیر و قارچ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73795
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    سوفله پنیر و قارچ را همراه با سبزی‌جات تازه میل کنید.
    مواد لازم
    کره: 50 گرم
    آرد: 4 قاشق غذاخوری
    شیر:یک استکان
    تخم مرغ: 4 عدد
    پنیر پارمزان: 100 گرم
    قارچ: 250 گرم
    روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    طرز تهیه
    * کره را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند.
    * شیر را به آرامی داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم، نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد.
    * سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را ازهم جدا می‌کنیم. زرده‌ها را می‌زنیم و داخل مایه می‌ریزیم. سفیده‌ها را هم جداگانه می‌زنیم تا پف کند و مایه اضافه می‌کنیم.
    * پنیر را هم داخل مواد می‌‌ریزیم و هم می‌زنیم.
    * کف ظرف پیرکس را چرب می‌کنیم تا مایه سوفله کف پیرکس می‌ریزیم. روی آن قارچ‌های خرد شده که در روغن تفت داده‌ایم می‌ریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله می‌پوشانیم.
    * فر را از قبل گرم می‌کنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا بپزد و طلایی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.