آشنایی با روش تهیه دسر موز با روکش شکلاتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77202
    s.samadi
    مشارکت کننده

    دسر موز با روکش شکلاتی را می‌توانید برای مراسم خاص مانند عید نوروز تهیه کرده و با آن از میهمانان خود پذیرایی کنید.

    مواد لازم برای 36 قطعه موز:

    خرده شکلات: 2 پیمانه

    روغن کانولا: 2 قاشق غذاخوری

    مواد مخصوص برای رویه دسر موز: مانند پودر یا نارگیل رنده شده، چوب شور خرد شده، فندق خرد شده

    موز رسیده: 3 عدد، به صورت حلققه‌ای به ضخامت یک و نیم سانتی‌متر بریده شود.

    طرز تهیه:

    • درون قابلمه کوچکی، روغن و شکلات‌ها را روی حرارت کم قرار داده تا ذوب شوند.( 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند).
    • هر کدام از رویه‌ها را درون ظرف کم عمق جداگانه‌ای قرار دهید. درون ظرف پخت را با فویل بپوشانید. هر دفعه یک قطعه موز را درون شکلات ذوب شده خوب غلطانده و آغشته کنید و این کا را تا آخرین قطعه انجام دهید.
    • هر قطعه موز آغشته به شکلات را درون هر یک از رویه‌ها بغلطانید و در نهایت کل مواد رویه را روی تک تک قطعات موز بپاشید و آن‌ها را به صورت تک تک روی ورقه فویل قرار دهید.
    • سینی حاوی دسر را به مدت 3 ساعت درون فریزر قرار داده تا دسرها خود را گرفته و سفت شوند.
    • سپس سینی را از فریزر خارج کرده و دسرها را میل کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.