آشنایی با روش تهیه دسر انار و بستنی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77200
    s.samadi
    مشارکت کننده

    دسر انار و بستنی مخصوص فصل پاییز است و سریع آماده می‌شود.
    مواد لازم

    انار: 3 عدد

    ژله انار: یک بسته

    بستنی ساده

    آب انار: یک لیوان

    دستور تهیه:
    * انارها را دونه می‌کنیم.

    * ژله انار را طبق دستور روی جلد آماده می‌کنیم.

    لیوان‌های مخصوص دسر را آماده می‌کنیم و دانه‌های انار را در داخل آن می‌ریزیم سعی کنید نصف لیوان پر شود.

    * بعد ژله آماده شده را درون لیوان پر شده از انار می‌ریزیم و با یک قاشق هم می‌زنیم تا ژل به تمام انارها برسد و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.

    * مواد آماده شده را بیرون می‌آوریم و بستنی را به صورت گوی روی سطح انارها قرار می‌دهیم و آب انار را روی بستنی می‌ریزیم و میل می‌کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.