سه ماده غذایی اصلی موجود در این سوپ، سیب سبز ترش، هویج و گوشت مرغ است که داروی موثری برای سرماخوردگی هستند.
مواد لازم برای 6 نفر:
روغن زیتون: 5 قاشق چایخوری
قسمتهای لطیف گوشت مرغ: نیم کیلوگرم،به قطعات کوچک تقسیم شود.
پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.
هویج متوسط: پوست کنده و خرد شود.
رزماری خرد شده تازه: 2 قاشق چایخوری یا نصف قاشق چایخوری خشک آن
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب مرغ: 4 پیمانه
سیب سبز ترش: 2 عدد، پوست آن کنده و خرد شود.
سرکه سیب: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• درون قابلمهای، 2 قاشق چایخوری روغن را گرم کنید، مرغ را به آن اضافه کرده و 5- 3 دقیقه آن را تفت دهید.
• مرغ را درون بشقاب بریزید.
• 3 قاشق روغن باقیمانده را به ظرف اضافه کرده و پیاز، رزماری، نمک، فلفل و هویج را درون آن تفت داده و حدود 5- 3 دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند.
• آب مرغ و سیبها را به ظرف اضافه کرده و حدود 10 – 8 دقیقه آنها را روی حرارت کم بپزید تا سیبها نرم شوند.
• مرغها را به درون ظرف برگردانده و سرکه را به آن اضافه کنید.