آشنایی با روش تهیه حلوای موز؛ دسر هندی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77201
    s.samadi
    مشارکت کننده

    حلوای موز، یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه هندی است.
    مواد لازم برای 9 نفر:

    موز درشت و رسیده: 5 عدد

    شکر: یک پیمانه

    پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

    کره آب شده و صاف: 2.5 قاشق غذاخوری

    بادام هندی کمی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری پر

    دستور تهیه:

    * موز‌ها را در غذاساز پوره می‌کنیم.

    * یک ظرف نچسب را روی شعله می‌گذاریم تا گرم شود پوره موزها را در آن می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا رنگش طلایی شود.

    * شکر را اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا هم شکر آب شود هم موزها قهوه‌ای خوشرنگ شود.

    * پودر هل را اضافه می‌کنیم، مراقب باشید مخلوط نسوزد وقتی این مخلوط موزها از ظرف مثل حلوا ور آمد کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

    * حالا بادام هندی را اضافه می‌کنیم و با مواد مخلوط می‌کنیم.

    * قالبی مثل قالب باقلوا یا هر قالب صاف دیگر را انتخاب می‌کنیم و با کمی از همان کره آب شده چربش می‌کنیم.

    * مواد را درونش می‌گذاریم، صاف می‌کنیم و در یخچال می‌گذاریم تا کاملا خنک شود.

    * بعد از 3- 2 ساعت به دلخواه برش می‌زنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.