آشنایی با روش تهیه جوجه به سبک ایتالیایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78823
    s.samadi
    مشارکت کننده

    دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.


    مواد لازم
    سس مایونز سه چهارم پیمانه

    پنیر پارمزان رنده شده یک دوم پیمانه

    پودر سیر سه چهارم قاشق چای خوری

    آرد سوخاری ایتالیایی سه چهارم پیمانه

    سینه مرغ، نصف شده دو عدد (چهار تکه)

    روش تهیه
    * دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

    * سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

    * آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.

    * تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.

    * آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

    جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.