آشنایی با روش تهیه تافی سیب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71017
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    دسر کلاسیک تافی سیب را در 6 مرحله به راحتی تهیه کنید.



    مرحله اول: موادی که لازم دارید عبارتند از:

    سیب 4 عدد؛ خوب شسته شود.

    شکر قهوه‌ای 220 گرم؛ موجود در قنادی‌ها

    آب 110 میلی‌لیتر

    سرکه یک قاشق چای‌خوری

    کره 25 گرم

    یک قابلمه و یک قاشق چوبی

    یک دیس

    کاغذ مخصوص شیرینی

    مرحله دوم: سیب‌ها را به سیخ بکشید.
    ساقه کوتاه سیب‌ها را جدا کرده و از همان قسمت، سیخ‌های چوبی را تا نیمه درون سیب‌ها فرو کنید.

    مرحله سوم:‌ مخلوط تافی را آماده کنید.
    یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده ابتدا شکر و سپس آب را به آن اضافه کرده و تا حدی که شکرها آب شوند آن را حرارت دهید. وقتی کمی جوشید سرکه و کره را به مخلوط اضافه کرده و 10- 7 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

    مرحله چهارم: برای اطمینان از آماده شدن کارامل،‌ آن را امتحان کنید.
    کاسه کوچکی آماده کرده و پس از 10- 7 دقیقه که کارامل جوشید و تیره رنگ شد قطره‌ای از آن را برداشته و درون کاسه آب بریزید اگر فوراً خودش را گرفت و سفت شد مطمئن باشید کارامل آماده است.

    مرحله پنجم: سیب‌ها را روکش کنید.
    هر کدام از سیب‌ها را جداگانه درون کارامل کاملاً غلتانده تا تمام قسمت‌های سیب روکش کاراملی شود. سپس آن‌ها را روی سینی که از قبل درون آن را کاغذ شیرینی‌پزی قرار داده‌اید بچینید.

    مرحله ششم: آماده سرو هستند.
    وقتی سیب‌ها کاملاً خنک شدند،‌ می‌توانید آن‌ها را میل کنید.

    منبع: همشهری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.