-
نویسندهنوشتهها
-
۳ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۲ #78564s.samadiمشارکت کننده
در این کیک به میزان فراوانی شکلات وجود دارد و روی آن را هم یک لایهی شکلات در بر میگیرد.
مواد لازم:
کره یک فنجان + مقداری هم برای چرب کردن تابهکاکائو (شیرین نباشد) یک دوم فنجان + مقداری هم برای تابه
آرد دو فنجان
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری
نمک یک دوم قاشق چای خوری
شکر یک و یک دوم فنجان
تخم مرغ بزرگ دو عدد + دو عدد زرده
شکلات آب شده 200 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
سرشیر کم چرب 1 فنجان
طرز تهیه:
* فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تا 8 اینچ (هر اینچ حدود 2 سانتی متر و نیم است) اطراف ماهی تابه را چرب کنید.* کاکائو را داخل ماهیتابه بپاشید.
* ته ماهیتابه را با کاغذ پوستی بپوشانید.
* در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، به کینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.
* با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند.
* زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه میکنید خوب هم بزنید.
* سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.
* مایه کیک را در ماهیتابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی 40 الی 45 دقیقه.
* اجازه دهید تا 15 دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دور تا دور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملاً سرد شود.
* از یک تخته مخصوص کیک پزی دوردار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید.
* یکی از کیکها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید.
* از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلاتها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.