آشنایی با روش تهیه‌ی کاپدگَی؛ غذای تایلندی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78829
    s.samadi
    مشارکت کننده


    این غذا از جمله غذاهای محبوب تایلندی می‌باشد که در دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا هم به گونه های متفاوت طبخ می‌شود. این غذا به ذایقه ایرانی بسیار نزدیک و در عین حال غذایی خوش خوراک است.


    مواد لازم برای 6 نفر:
    سینه مرغ* 1 عدد، خرد شده

    هویج کوچک 3 عدد، نگینی خرد شده

    پیاز 1 عدد بزرگ، خرد شده

    سیر 2 حبه، ریز شده

    گوجه فرنگی متوسط 3 عدد، نگینی خرد شده

    سویا سس به مقدار لازم

    پودر فلفل قرمز به مقدار لازم

    ساقه پیازچه به مقدار لازم

    تخم مرغ 4 عدد

    سرکه 5 قاشق غذاخوری

    برنج دم کرده 5 پیمانه

    * به دلخواه می‌توان گوشت یا میگو را جایگزین کرد.

    طرز تهیه:
    مرحله 1 – سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سینه خرد شده مرغ را افزوده و با هم سرخ کرده تا پخته شود.

    مرحله 2 – به ترتیب سویا سس، هویج، پیاز، سرکه، فلفل قرمز و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها خوب با مواد مخلوط شود.

    مرحله 3 – گوجه ها را به مواد اضافه کنید. لازم به ذکر است که مواد بایستی فقط تفت داده شود که سبک شود و نیازی به سرخ کردن آن‌ها نیست.

    مرحله 4 – برنج را به مخلوط مواد بیافزایید و تفت دهید و در صورت نیاز سویا سس بیشتری بریزید تا برنج کاملا قهوه ای شود.

    مرحله 5 – در آخر پیازچه را افزوده و غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو نمایید. این غذا معمولا با لیموترش تازه و خیار سرو می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.