این غذا از جمله غذاهای محبوب تایلندی میباشد که در دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا هم به گونه های متفاوت طبخ میشود. این غذا به ذایقه ایرانی بسیار نزدیک و در عین حال غذایی خوش خوراک است.
مواد لازم برای 6 نفر:
سینه مرغ* 1 عدد، خرد شده
هویج کوچک 3 عدد، نگینی خرد شده
پیاز 1 عدد بزرگ، خرد شده
سیر 2 حبه، ریز شده
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد، نگینی خرد شده
سویا سس به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
ساقه پیازچه به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد
سرکه 5 قاشق غذاخوری
برنج دم کرده 5 پیمانه
* به دلخواه میتوان گوشت یا میگو را جایگزین کرد.
طرز تهیه:
مرحله 1 – سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سینه خرد شده مرغ را افزوده و با هم سرخ کرده تا پخته شود.
مرحله 2 – به ترتیب سویا سس، هویج، پیاز، سرکه، فلفل قرمز و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغها خوب با مواد مخلوط شود.
مرحله 3 – گوجه ها را به مواد اضافه کنید. لازم به ذکر است که مواد بایستی فقط تفت داده شود که سبک شود و نیازی به سرخ کردن آنها نیست.
مرحله 4 – برنج را به مخلوط مواد بیافزایید و تفت دهید و در صورت نیاز سویا سس بیشتری بریزید تا برنج کاملا قهوه ای شود.
مرحله 5 – در آخر پیازچه را افزوده و غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو نمایید. این غذا معمولا با لیموترش تازه و خیار سرو میشود.