آشنایی با روش تهیه‌ی ماکارونی با مرغ و کرفس

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72112
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    در این غذا ماکارونی با مایه‌ای متشکل از مرغ، کرفس و شوید دم می‌شود. در این غذا به دلخواه می‌توانید از سس سویا نیز استفاده کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ماکارونی با کرفس آشنا می‌شوید.



    مواد لازم برای 4 نفر:

    ماکارونی 450 گرم

    سینه مرغ 1 عدد، خلالی برش خرده

    کرفس 2 ساقه، خرد شده

    هویج کوچک 1 عدد، رنده شده

    شوید خشک 1 قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط 1 عدد، خلالی شده

    سیر 2 حبه، ریز شده

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    مرحله 1 – روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

    مرحله 2 – سینه مرغ، شوید و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

    مرحله 3 – کرفس و هویج را نیز اضافه کنید و برای 2 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.

    مرحله 4 – رب را اضافه کنید و در آخر حدود 2 لیوان آب را افزوده، نمک و فلفل آن را تست کنید، درب تابه را گذاشته و اجازه دهید تا غلیظ شود.

    مرحله 5 – ماکارونی را به روش همیشگی پخته و آبکش کنید، سپس مایه آماده شده را لا به لای آن داده و دم کنید. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با سس گوجه سرو نمایید.

    #98204
    madjd
    مدیرکل

    درست کردید و خوردید یاد ما هم بکنید

    #98209
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    حتماً

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.