آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه‌ی هلندی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78825
    s.samadi
    مشارکت کننده


    پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.


    مواد اولیه:
    گوشت چرخ‌کرده 300 گرم

    خمیر نان باگت نصف پیمانه

    نمک، فلفل و آب‌لیمو به میزان لازم

    کلم برگ 500 گرم

    روغن زیتون دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

    روغن مایع و پیاز داغ به میزان لازم

    رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

    زردچوبه، سرکه و شکر به میزان لازم

    پیاز متوسط خلالی خرد شده یک عدد

    طرز تهیه:
    * پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

    * سپس تکه‌های خمیر نان باگت و رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم و می‌گذاریم تا سرد شود.

    * برگ‌های کلم را آهسته جدا کرده و درون آب جوش می‌ریزیم، کمی که نرم شد، سپس آبکش می‌کنیم حالا هر برگ را آهسته باز کرده، از مواد مایه مخلوط شده می‌ریزیم و به صورت بقچه‌ای آن را پیچیده و درون قابلمه می‌گذاریم.

    * سپس از سرکه، آب‌لیمو، شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون یک سس ملس درست کرده و روی کلم ریخته و روی حرارت گذاشته تا بپزد.

    نکــته:
    در هلند این غذا را هفته‌ای یک‌بار میانسال‌های این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف می‌کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.